Spirituele Coaching

Iets besluiten betekent openstaan voor vernieuwing.

(Annemarie Postma, The Deep Secret)

Bij Spiritueel kan je veel kanten op. Voor mij staat spiritueel jezelf ontwikkelen in je gevoelswereld. Een hele zoektocht omdat wij als mens zo gewent zijn in ons denken te gaan zitten. En daar dan ook dankbaar gebruik van maken. De keuzes die we maken zijn weloverwogen en verstandelijk beredeneert en toch merken we maar al te vaak dat het niet loopt zoals we eigenlijk gewenst hadden.

Ook bestaat er vaak angst om de spirituele ontwaking te ondergaan. Want het kan je ongewenst heel veel klachten geven. Zie hiervoor meer informatie onder de link: Spiritueel ontwaken.

Door inzicht te krijgen van invloeden die vanuit het onbewuste betrekking hebben op ons dagelijkse leven. Kan je kijken waar de blokkades zich bevinden en ons denken beïnvloeden. En wat dan nog het belangrijkste is welke keuze heb je zelf om hier anders mee om te kunnen gaan.

Dit alles wordt je geleerd in je spirituele ontwikkeling.

Deze workshops worden gegeven in verschillende stukken. Om te kijken naar de workshop medicijnwiel dan krijg je te zien hoe je levenscyclus loopt door de dag, door je leven, waar zitten knelpunten en welke eigenschappen heb je van je ouders meegekregen. En wat niet onbelangrijk is hoe beïnvloeden al deze zaken je leven in het nu. Door deze bewustwording te krijgen en te voelen kan je een keuze maken wat jij er mee wil of aan wil veranderen. Het is jouw proces wat je loopt en bewandelt. Jij kiest heel bewust.

Bij de workshop Angel-Live krijg je de mogelijkheden en de achtergronden van mijn zoektocht uitgelegd. Hiervoor zal je zelf wel in staat moeten zijn dingen te kunnen voelen, voor mensen die in hun hoofd leven is deze workshop niet geschikt, omdat het puur op intuïtie uitgeschreven en gegeven wordt.

Wil je meer informatie druk van even op het icoontje hier van spirituele coaching en lees de mogelijkheden die er zijn op dit gebied.