Workshops

Medicijnwiel 1 en 2:

Deze bestaat uit de kennismaking van het medicijnwiel en de invloed die het heeft in ons dagelijks leven. Het leren begrijpen van deze invloeden en zo meer kennis krijgen in onze beslissingen en onze gemoedstoestanden. De indianen in vroegere tijden en ook in het heden, gebruikte deze vorm van kennis al heel lang. Deze kennis brengt ons terug naar de natuur, terug naar het begin om te begrijpen hoe wij ons leven bepalen en waar onze knelpunten zitten en wat we er mee kunnen doen om het opgelost te krijgen. We maken hierbij gebruik van wat theorie en natuurlijk ook van praktijk, waar een groot medicijnwiel wat zich buiten bevind zijn diensten voor zal verlenen.

Deze cursus bestaat uit 2 dagen. Kosten hiervoor zijn totaal  160,- incl. lunch tussen de middag. Deze cursus wordt gegeven met een tussentijd van 14 dagen tussen de 1e en 2e dag.
 
Medicijnwiel 3:

Dit is een vervolg op de kennismaking, we gaan bij deze workshop nog dieper de materie in, de basis ken je en nu gaan we dus kijken wat we er mee mogen en kunnen doen. Deze kennis gaan verder dan gewoon even wat lesstof naar binnen werken. De diepte in, dat is de vorm die we hierbij gebruiken en de voorgaande kennis die we vergaard hebben maken we ons helemaal eigen. Door gebruik te maken van een groot medicijnwiel wat hier aanwezig is kan je direct aan de lijve ondervinden wat een bepaalde plaats met je doet en wat je er mee kan en mag gaan doen, waar de knelpunten zitten en wat je er mee mag en kan. Deze dag zal dan ook merendeels uit praktijk bestaan, een klein stuk theorie wordt gegeven. Zoals ik het nu in kan schatten zal er een 2e dag gegeven worden om nog dieper de materie te ontdekken en je zelf te genezen van diepe overtuigingen en diepe emoties die vast zijn blijven hangen in je lichaam en auralagen die we bij ons dragen. Zo komen we aan zielendoelen en de opdracht die we in dit leven op ons genomen hebben.

Deze cursus bestaat uit 2 dagen. De kosten hiervoor zijn totaal  160,- incl. lunch tussen te middag. Deze cursus wordt gegeven met een tussentijd van 14 dagen tussen de 1e en 2e dag.

Angel-Live Therapie 1:
(Deze cursus is allen geschikt voor mensen met een intuïtief vermogen)

Ik heb er lang over nagedacht en toch wil ik deze graag gaan geven. Hoe werkt het Angel-Live Therapie in het totaal, wat heb je er voor nodig en hoe kan je dit invullen in je dagelijkse leven. Door de jaren heen heb ik veel dingen verzameld en langzaam zijn er ook verschillende technieken en mogelijkheden die gebruikt kunnen worden om klachten op te sporen en te bekijken.
Dit kan na gelang je gevoeligheid zich ontwikkeld dus ook veel ruimer en breder ingezet worden. Ik wil je daarbij mijn kennis overdragen en de mogelijkheden die er zijn leren. Je gevoeligheid is iets wat voor ieder mens verschillende is en dat is voor ieder ook anders, neem niet weg dat je toch kan werken met de technieken die bij Angel-Live gegeven worden.
Ben jij de persoon die zich hierin wat verder wil verdiepen dan ben je van harte welkom.

Deze cursus zal gegeven worden in 8 dagen om mee te starten. Je leert hierbij de kennismaking van de mogelijkheden.
En natuurlijk alle materialen en uitwerkingen van de gegeven stukken die je aangeboden krijgt.

De kosten hiervoor zijn totaal voor 8 lesdagen  800,- incl. de lunch tussen de middag. Deze cursus wordt gegeven met een tussentijd van 14 dagen tussen de lessen in. Met uitzondering van vakantietijden kan hier een verschil in zitten.