Paranormale therapie

Geven en ontvangen zijn geen twee verschillende dingen, maar zijn in wezen hetzelfde, het zijn twee aspecten van de energiestroom van het universum.

(Annemarie Postma, The Deep Secret)

Paranormale healing bestaat uit verschillende onderdelen waar men gebruik van kan maken.
Ja wat betekend paranormale healing. Ik zal proberen om het uit te leggen. Alles bestaat uit trilling. En doordat alles uit trilling bestaat is het mogelijk om hierin een frequentie verandering in door te voeren.
Dit klinkt nu heel moeilijk het is echter van groot belang om de mens die hulp vraagt bewust te maken van zijn of haar mogelijkheden die er gewoon zijn.

Waar komt iets vandaan, en waarom zit het daar nog steeds en wat levert het me op.
Dit zijn vragen die men zich kan stellen als er een verandering doorgevoerd gaat worden.
Vaak zitten wij mensen zo in onze angst of andere emoties, dat we alle deuren dicht gooien voordat we enig sinds willen kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

We gebruiken hier onbewust vaak vele overtuigingen voor, en dat is prima, echter weet ook dat een overtuiging in je systeem die helpt om te overleven, ook vele deuren en daarbij mogelijkheden dicht houdt. En als je hier voor kiest is het goed, niemand zal dan tegen je zeggen dat het anders moet. Bent alleen bewust van je mogelijkheden.

Met deze vorm van therapie bekijken we je overlevingsstrategieën (overtuigingen), blokkades (emoties) en we kijken of je deze nog in je huidige situatie nodig hebt, indien niet gaan we ze verwijderen door de trilling in je lichamen te veranderen. Noem het maar even magnetiseren.

Hieronder een kleine indruk van de emotionele achtergrond van ziektes, beschreven vanuit het boek van Christiane Beerlandt: ‘Sleutel tot Zelfbevrijding’.

Bij het aanklikken van het kopje waar je interesse naar uit gaat kun je de therapievorm lezen of verdere uitleg lezen van wat de therapie en ziekte inhoudt en wat de mogelijkheden zijn.

Interesse, maak een afspraak en we gaan samen op zoek naar jouw opdracht.