Guestbook

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

6 thoughts on “Guestbook”

 1. Lieve Thea,

  We zijn ontzettend blij dat we jou hebben mogen leren kennen. We zijn drie keer met onze dochter bij jou thuis geweest en het meisje veranderde van een dood vogeltje op de bank, tot een kind wat weer grotendeels haar leven heeft opgepakt. Vier jaar was ze ziek en werd drie jaar lang met veel medicijnen behandeld, totaal geen resultaat tot dat we zonder veel verwachtingen naar Braband kwamen.
  Mensen die mij vragen wat mijn dochter nu geholpen heeft, vertel ik gewoon de waarheid.

  Thea je bent een bijzondere vrouw, super bedankt!

  Liefs Monique.

 2. Wauw en dan ben je ineens weer trotse moeder van een klein meisje. Maar we merkte dat het niet goed ging met het meisje. Via een collega van mijn in contact gekomen met Thea. Ze wist al precies dingen te vertellen via een foto die ze niet kon weten, maar toch wist:) ben twee keer met ons meisje bij Thea geweest en we hebben er een heel lief vrolijk meisje doorgekregen! Thea ben je nu nog elke dag dankbaar daarvoor.

  Uiteindelijk merkte ik aan mezelf dat ik niet lekker in me vel zat. Nu het met de kindjes goed gaat vond moeders het ook even tijd worden voor haar zelf. Wauw wat zijn er toch bijzondere dingen uit gekomen. Zo grappig het klopt allemaal als een bus!! Er is inderdaad meer tussen hemel en aarde het zijn echt mooie dingen.

  Je kunt bij Thea ook een cursus volgen en dat wil ik echt heel graag een keertje doen.
  Lieve Thea wat heb jij ons gezin nog mooier gemaakt! Daar ben ik je echt dankbaar voor.

  Veel liefs Denise

 3. Lieve Thea,

  We kennen elkaar nu al een tijdje en ik blijf me verbazen over de gave die je hebt om trauma’s te zien en op te lossen, op een onconventionele maar zeer effectieve manier. Helaas heb ik een aantal nogal vervelende dingen meegemaakt in mijn leven, waaronder verlies van dierbaren en een oorlogsveteranen verleden. Normaliter ben ik een redelijk rationeel mens, maar dankzij jou ben ik dichter bij mezelf gekomen. Met als resultaat dat ik een stuk gelukkiger en rustiger ben geworden !

  Ik vind het jammer, dat er te weinig mensen zijn die weten wat jij kan en wie je bent. En denk dat er veel mensen zijn die jij soms heel snel kan helpen, waar het ‘reguliere’ medische circuit dit niet kan oplossen.

  Daarom wil ik jou van harte aanbevelen aan iedereen dit dit leest en hoop dat ze vandaag nog actie nemen om een keer met jou te gaan praten !

  Veel liefs,
  Freddy

 4. Lieve Thea, Ik stuurde je gisteren een App om te vragen of het uit kwam of ik een keertje een glas water mocht komen drinken en je reageerde gelijk met ,kom vanmiddag maar. Je hebt me doorgemeten en er zat nog wat emotie die mij parten speelden. Je liet mij terug gaan naar mijn leeftijd van 11 jaar. Opa en oma werden ingezet maar ook mijn vader. Zij gaven mij geborgenheid en het voelde heel fijn. Ook werden alle elementen ingezet en die werden in mijn hart geplaatst, een heel bijzonder gevoel. Van mijn vader kreeg ik een hartje en dat hartje is ook geplaatst in mijn hart. Na al die jaren voelt mijn hart weer meer heel. En voor nu heel bijzonder en fijn.
  Dikke knuffel Gerrie

 5. Ik heb eigenlijk nooit geloofd in wat Thea doet. Maar toen we een foto gestuurd hadden naar haar, stond ik perplex door hoe zij mij beschreef. 100% correct. Ik kamp al jaren met depressies en angsten. Thea heeft mij 2x behandelt. Na de eerste behandeling voelde ik me direct een ander mens. Wat psychologen en andere artsen niet lukte, lukte Thea met een sessie van 3 uur.

Comments are closed.