livre d’or

Désolé, cet article est seulement disponible en Nederlands.

8 thoughts on “livre d’or”

 1. Lieve Thea,

  We zijn ontzettend blij dat we jou hebben mogen leren kennen. We zijn drie keer met onze dochter bij jou thuis geweest en het meisje veranderde van een dood vogeltje op de bank, tot een kind wat weer grotendeels haar leven heeft opgepakt. Vier jaar was ze ziek en werd drie jaar lang met veel medicijnen behandeld, totaal geen resultaat tot dat we zonder veel verwachtingen naar Braband kwamen.
  Mensen die mij vragen wat mijn dochter nu geholpen heeft, vertel ik gewoon de waarheid.

  Thea je bent een bijzondere vrouw, super bedankt!

  Liefs Monique.

 2. Wauw en dan ben je ineens weer trotse moeder van een klein meisje. Maar we merkte dat het niet goed ging met het meisje. Via een collega van mijn in contact gekomen met Thea. Ze wist al precies dingen te vertellen via een foto die ze niet kon weten, maar toch wist:) ben twee keer met ons meisje bij Thea geweest en we hebben er een heel lief vrolijk meisje doorgekregen! Thea ben je nu nog elke dag dankbaar daarvoor.

  Uiteindelijk merkte ik aan mezelf dat ik niet lekker in me vel zat. Nu het met de kindjes goed gaat vond moeders het ook even tijd worden voor haar zelf. Wauw wat zijn er toch bijzondere dingen uit gekomen. Zo grappig het klopt allemaal als een bus!! Er is inderdaad meer tussen hemel en aarde het zijn echt mooie dingen.

  Je kunt bij Thea ook een cursus volgen en dat wil ik echt heel graag een keertje doen.
  Lieve Thea wat heb jij ons gezin nog mooier gemaakt! Daar ben ik je echt dankbaar voor.

  Veel liefs Denise

 3. Lieve Thea,

  We kennen elkaar nu al een tijdje en ik blijf me verbazen over de gave die je hebt om trauma’s te zien en op te lossen, op een onconventionele maar zeer effectieve manier. Helaas heb ik een aantal nogal vervelende dingen meegemaakt in mijn leven, waaronder verlies van dierbaren en een oorlogsveteranen verleden. Normaliter ben ik een redelijk rationeel mens, maar dankzij jou ben ik dichter bij mezelf gekomen. Met als resultaat dat ik een stuk gelukkiger en rustiger ben geworden !

  Ik vind het jammer, dat er te weinig mensen zijn die weten wat jij kan en wie je bent. En denk dat er veel mensen zijn die jij soms heel snel kan helpen, waar het ‘reguliere’ medische circuit dit niet kan oplossen.

  Daarom wil ik jou van harte aanbevelen aan iedereen dit dit leest en hoop dat ze vandaag nog actie nemen om een keer met jou te gaan praten !

  Veel liefs,
  Freddy

 4. Lieve Thea, Ik stuurde je gisteren een App om te vragen of het uit kwam of ik een keertje een glas water mocht komen drinken en je reageerde gelijk met ,kom vanmiddag maar. Je hebt me doorgemeten en er zat nog wat emotie die mij parten speelden. Je liet mij terug gaan naar mijn leeftijd van 11 jaar. Opa en oma werden ingezet maar ook mijn vader. Zij gaven mij geborgenheid en het voelde heel fijn. Ook werden alle elementen ingezet en die werden in mijn hart geplaatst, een heel bijzonder gevoel. Van mijn vader kreeg ik een hartje en dat hartje is ook geplaatst in mijn hart. Na al die jaren voelt mijn hart weer meer heel. En voor nu heel bijzonder en fijn.
  Dikke knuffel Gerrie

 5. Ik heb eigenlijk nooit geloofd in wat Thea doet. Maar toen we een foto gestuurd hadden naar haar, stond ik perplex door hoe zij mij beschreef. 100% correct. Ik kamp al jaren met depressies en angsten. Thea heeft mij 2x behandelt. Na de eerste behandeling voelde ik me direct een ander mens. Wat psychologen en andere artsen niet lukte, lukte Thea met een sessie van 3 uur.

 6. Lieve Thea,

  Een jaar terug ben ik in Berghem komen wonen, waarna ik al snel naar iemand op zoek ging die mij kon helpen. Zo nu en dan loop ik tegen een stukje aan wat opgelost mag worden. Het lukte mij zelf niet en al snel vond ik jou.
  Inmiddels heb ik drie behandelingen bij je gehad. En mede dankzij jouw hulp ben ik ontzettend gegroeid. Ik ben terug gegaan naar Atlantis, Avalon en verschillende andere levens. Uit elk leven zat er nog een onopgelost deel die ik in dit leven weer mee droeg en waardoor ik mij niet verder kon ontwikkelen. Met jouw gave en de juiste vragen heb ik het op kunnen lossen en voelde ik mij weer sterker en vrij. Het voelt lichter aan het einde van elke sessie.

  Je bent een prachtig liefdevol mens! En ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten en voor de hulp die ik van jou heb mogen ontvangen. 😘❤🙏

 7. 4 jaar geleden kwam ik voor de eerste keer bij Thea. Mijn niet doorslapende zoon maakte ons wanhopig. Alles had de revue al gepasseerd, niets hielp.

  Nu liggen “problemen” binnen een gezin nooit alleen bij het kind. Dat werd al snel duidelijk.
  Thea luistert aandachtig, vraagt door en met haar ervaring en kunde werd het probleem al heel snel duidelijk.
  Na een sessie of 3 sliep onze zoon weer door. En wij leerden te begrenzen en eigen emoties te benoemen en aan te pakken.

  Jaren later wilde ik met mijn emoties aan de slag.
  En zeker ook om op persoonlijk vlak te groeien. Tot op de dag van vandaag krijg ik deze begeleiding en heb ik veel uit kunnen werken. Energetisch en fysiek hangt alles samen. Het een kan niet zonder het ander, er moet balans zijn. Thea weet deze onbalans en/of blokkades perfect te vinden en pakt dat samen met de cliënt aan. Er ontstaat ruimte, hernieuwde energie en ook inzicht.
  Verbluffend wat dit voor uitwerking heeft. Dat is vooral zichtbaar bij mijn dochter van nu 2,5 jaar.

  Zij is met 25 weken en 3 dagen geboren. Ze was zo onrijp. Thea heeft haar begeleidt op afstand. In de couveuse periode heel intensief en helemaal belangeloos. Ze kreeg een ernstige hersenbloeding (graad 3) en -infarct. De druk in haar hoofd steeg en bleef stijgen. Thea haalde er een grote blokkade weg en de druk ging acuut naar beneden.
  De artsen waren verbaasd, dit beeld lag niet in de verwachting. Het bleef stabiliseren en herstelde zich.
  Dit is het beeld wat in dat half jaar de boventoon voerde. Artsen bleven zich verbazen over hoe goed ze het deed. Hoe ze herstelde en zich ontwikkelde.

  Mede door haar hulp doet onze dochter het nu heel goed. De prognose was dat ze nooit zou kunnen lopen, spastisch zou zijn met epilepsie.
  Ze is allesbehalve dat en zet momenteel haar eerste stapjes. We kijken zo anders naar de toekomst.

  Thea zou in het basispakket van de zorgverzekeraars moeten zitten. En na al die jaren weet ik waarover ik het heb.

  Bedankt liefste Thea voor alle hulp en steun. Je warme persoonlijkheid, betrokkenheid en je positiviteit.
  Ik zal je altijd dankbaar blijven, met name voor onze dochter. Wat jij kunt is heel bijzonder.

  En nog een aanvulling voor hier: ik hoop je nog lang te zien als “tante” van mijn meisje. Je hebt een speciaal plekje in ons hart.

  Dikke knuffel,
  Joyce

Comments are closed.