Burn-out of Depressie

Burn-out of een Depressie,

 

Ja daar sta je dan met een diagnose van een van beide.

Je hele lijf gaat er in mee.

En wat het lastige ervan is je weet bijna niet aan welke streng je het eerst moet gaan trekken om het opgelost te krijgen, want ja je bent zo moe.

 

Dagelijks krijg ik mensen in mijn praktijk met deze klachten, vermoeidheid, vol hoofd, lichamelijk klachten, slechte concentratie etc etc.

 

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden die je kunnen helpen om weer wat verlossing te krijgen in je leven en vooral in je denken en lichaam.

Soms zit echter de diepte van deze oorzaak zo diep verstopt dat het niet zomaar opgelost is.

En dan vraagt je systeem wel heel veel bewustwording om het totaal zichtbaar te krijgen, en heel eerlijk dat is er niet altijd, gewoon omdat er zoveel emoties aan vast geplakt zitten en we zo gewend zijn om er mee te leven.

 

In mijn praktijk meet ik je uit op de klachten die je aangeeft. Dan kijken we waar ze zich vast hebben gezet op je lichaam, want ja niet alleen je hoofd speelt hierin een grote rol, ook je lichaam kan blokkades die te maken hebben met stress heerlijk vastzetten. Je ruggenwervel is hier heel stellig in.

 

Als we dit alles in balans hebben gezet kijken we of er een vervolg nodig is, indien ja dan kijken we in welk tijdbestek dit nodig is en indien nee, laten we het zover het nu veranderd is.

Je merkt vrijwel meteen verschil, je slapen gaat beter, je voelt je minder moe, je lichamelijke klachten zijn direct minder aanwezig. Kortom je voelt je herboren.

 

Wil je deze ervaring maken, maak dan een afspraak via de mail of via mijn telefoonnummer.

Je bent welkom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *