Workshop bescherming door Waakhondjes.

Wat ik ervaar in mijn praktijk en de werkzaamheden die ik daar verricht is dat veel van de klachten en ongemakken beschermd worden.

Vaak is dit iets wat heel onbewust in ons systeem zit en niet zichtbaar. Het enige wat we ervaren is de dagelijkse beslommeringen die erbij gepaard gaan. Hoe vervelend dit kan zijn hoef ik je zeker niet uit te leggen.

Mijn ervaring is dat we echter diep in ons onderbewustzijn zaken vastzetten en die beschermen. Ik noem dit waakhondjes bescherming. Je kan het zien als een muurtje wat je om je heen zet omdat de pijn die je voelt te heftig is en je zoekt bescherming. En dat wordt op deze manier ook gegeven.

Alleen is het zoveel bescherming dat het je niet verder helpt, je blijft hangen in zaken die je niet wil. En hoe je ook je best doet je kan er niet bij en iemand buiten jezelf kan er ook niet bij om je te helpen.

De nood is hoog echter de oplossing lijkt er niet te zijn. Toch is er altijd licht aan het einde van de donkere tunnel. Door je bewust te maken wat je onbewust in stand houdt komt er ruimte. Je hebt een keuze, zeg ik altijd. Alleen moet je wel weten dat deze keuze er is en waar deze uit bestaat.

De emotie of emoties die vaak gepaard gaan met deze bescherming zijn vaak zo diep en zo heftig dat het ook moeilijk is om het zomaar even ‘anders’ in te vullen.

Met liefde en geduld gaan we samen op pad, en leer ik je hoe je met liefde en geduld de grote stormen in je kan doorstaan. Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan. Stuur me dan even een mailtje, ik zet je naam op een lijst en zodra ik voldoende aanmeldingen heb gaan we een datum prikken om aan de slag te gaan. Wil je deze sessie persoonlijk ervaren ben je natuurlijk ook welkom. Tegen het normale tarief wat je vindt onder het kopje contact.

De workshop bestaat uit minimaal 3 dagen van 9.30 uur tot 16.00 uur. Met een lunch tussen de middag. De kosten bedragen 100 euro per dag. Inclusief de materialen die erbij horen en de uitwerkingen die gemaakt worden en doorgestuurd worden via de mail.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *