Workshop planning.

Workshop over Hooggevoeligheid.

Hoe fijn zou het zijn als we wat meer begrijpen van ons zelf als Hooggevoelige mensen. Als we kunnen begrijpen wat er in en om ons heen gebeurd, wat het met ons doet en hoe we deze zaken zelf op kunnen lossen en onze emoties los kunnen laten. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden om het te leren begrijpen.      

  1. Je eigen pad bewandelen en begrijpen 
  1. Medicijnwiel: 1 – 2 –  3 
  1. Angel-Live Therapie

Concreet: Bieden deze workshops afzonderlijk van elkaar: Middelen om voor jezelf zaken helder te krijgen en te veranderen, na gelang de doorstroming hoe dieper dat men hierin kan gaan. De nummers voor de workshops staan voor niveaus van diepgang, hoe hoger het nummer hoe dieper de mogelijkheden gaan.

Individueel: Bieden deze workshops afzonderlijk van elkaar: Meer inzicht in mogelijkheden. Er wordt gekeken waar voor jezelf zaken op slot zitten en wat jij hieraan kan doen. Je leert je patronen erkennen en loslaten. Je krijgt meer bewustwording wat er onbewust allemaal in je speelt en leeft. Daarbij krijg je voldoende begeleiding om dit helder te krijgen.

Praktisch: Bieden deze workshops afzonderlijk van elkaar: Praktische ervaring op te doen en in begeleiding dit te kunnen ervaren. Ook hier weer telt hoe hoger het nummer wat voor de workshop genoemd staat hoe dieper deze ervaring kan gaan. Je leert hierbij alle theoretische zaken in praktijk te brengen.

Theoretisch: Bieden deze workshops afzonderlijk van elkaar: Theoretische achtergronden van hoe zaken aan elkaar verbonden zijn, hoe de koppelingen liggen en hoe we deze kunnen ontwarren als dat nodig mocht zijn. Hoe verbindingen tot stand komen en hoe wij als mens zaken wegschuiven om de pijn ervan niet meer te moeten voelen. De uitleg gebeurd op een manier die voor ieder begrijpelijk is. Er wordt voldoende tijd en energie aan besteed om het voor ieder toegankelijk te maken.

  1. Je eigen pad bewandelen en begrijpen:

Je pad bewandelen en begrijpen, staat voor mij voor een bewustwording en een keuze…….. Allemaal kennen we de talloze emoties die we in ons menselijk bestaan doorleven. Allemaal kennen we de hoge bergen die we over mogen om iets te bereiken. Allemaal kennen we de maalstroom van gedachten die ons leven kleur geven. En we weten ook dat we als mens wat willen bereiken, echter soms weten we niet precies wat dit dan ook al weer is.   We worden geboren uit een samensmelting van onze ouderlijke genen, met deze samensmelting krijgen we een rugzak van emoties en eigenschappen mee, en daarbij dragen we voor ons zelf nog ons “zielen” rugzakje wat ook nog de nodige aandacht vraagt.   We gaan op weg, we gaan op zoek, naar ons zelf, naar onze diepste wensen en ons diepste verlangen wat we willen leren op deze wereld. Omringt door emoties, gebeurtenissen en gedachten zoeken we ons pad. Soms gaat dit van zelf en soms is het net of je in een orkaan loopt.   We gaan kijken waar bij jou de knelpunten zich bevinden door stapje voor stapje het zichtbaar te maken wat er zit en wat er speelt, dit zal door de dag zowel met theorie als met praktijk gedaan worden.

Deze workshop wordt gegeven in 3 dagen; met een tussentijd van 3 á 4 weken om de dingen die geleerd zijn en helder zijn geworden te onderzoeken.

Kosten:  € 100,- per dag, totaal kosten: € 300,-

Betaling: Dit mag per dag, dit mag ook in één keer. Graag contant afrekenen.

Nota: Je krijgt een nota van de gemaakte kosten aan het einde van de workshop op naam.

Start workshop: In overleg bij voldoende deelname, minimaal 3 personen, maximaal 5 personen.     

                                  

  1. Medicijnwiel: 1 – 2 en 3

Medicijnwiel, de naam zegt het al. Het medicijn van het wiel. De indianen wisten al dat alles wat in en om ons heen leeft verbonden is met ons mensen. Alles wat er zichtbaar is op aarde is verbonden met ons. Zij noemde dit ook wel de Moeder Aarde Astrologie. Wat brengt die verbinding tot stand, hoe gaan we met elkaar om. Wat betekend het als we deze verbinding negeren, wat gebeurd er dan in ons lichaam en in ons leven.   In deze workshop krijg je uitleg hoe de verbinding zich verhoudt, welke verbindingen er zijn en hoe we elkaar blijven voeden, soms met een voeding die niet bij ons past omdat er een emotie aan gekoppeld zit. Alles wordt zichtbaar gemaakt. Deze workshop bestaat uit 2 delen, workshop 1 / 2 en daarbij nog workshop 3, die nog dieper de materie in gaat.   Door middel van het medicijnwiel te lopen en te ervaren in praktische zin en te gaan kijken waar je naar toe getrokken wordt en waar je knelpunten nog vast zitten aan je lichaam, komt er helderheid en heb je een keuze.   Het is een ervaring die je ervaren moet hebben wil je hierin kunnen begrijpen wat het met je doet. Door de praktische ervaring leer je dat er veel mee mogelijk is met ons onderbewustzijn dan we gedacht hadden. Laat het maar helder worden zou ik zeggen.

Deze workshops worden gegeven in 5 dagen; met een tussentijd van 2 á 3 weken om de dingen die geleerd zijn en helder zijn geworden te onderzoeken.

Kosten:  € 100,- per dag, totaal kosten 5 dagen: € 500,-

Betaling: Dit mag per dag, dit mag ook in één keer. Graag contant afrekenen.

Nota:Je krijgt een nota van de gemaakte kosten aan het einde van de workshop op naam.

Start workshop: In overleg bij voldoende deelname, minimaal 3 personen, maximaal 5 personen.

                                  

  1. Angel-Live Therapie:

Angel-Live Therapie is ontstaan doordat er voor mij na mijn opleiding als Sensi Plus therapeute nog heel veel vragen over bleven en zaken open bleven staan waar ik graag antwoord op wilde hebben. Ik ben gaan zoeken naar de antwoorden die voor mij belangrijk waren. En ik kan je zeggen dat ik daar ook in geslaagd ben tot zover, natuurlijk blijven er altijd nog zaken die dieper kunnen en verandering vragen, maar dat maakt het geheel juist nog mooier.   Door te kijken hoe het leven ontstaat en hoe we als mens gekoppeld zitten met ons lichaam aan onze geestelijke gemoedstoestand is er een therapie uitgekomen die zoveel diepgang heeft en zoveel mogelijkheden biedt dat ik er zelf heel enthousiast over ben. Natuurlijk wil ik deze kennis niet voor mezelf houden en delen met anderen die open staan voor vernieuwing en kritisch mee willen kijken wat er ligt.   Je krijgt alle informatie en achtergrond informatie die ik tot nu toe heb verzameld. De dagen die gegeven worden zullen er uit zien als een halve dag theorie en een halve dag praktijk. Meteen worden zaken die uitgelegd zijn ook in praktijk toegepast op mede kandidaten die zich aangemeld hebben. Je ervaart zo de oefening als therapeute toe te passen en als cliënt om in te voelen wat het met je doet.   Er zal voldoende ruimte zijn om vragen te stellen en om zaken te onderzoeken of uit te diepen. Hoe mooi kan het zijn om samen te leren van elkaar.   Ben jij er klaar voor om deze stap te nemen? Ik ben er klaar voor om mijn kennis naar je over te dragen.

Deze workshops worden gegeven in 10 dagen; met een tussentijd van 2  weken om de dingen die geleerd zijn en helder zijn geworden te onderzoeken.  Met uitzondering van vakanties kan hierin een afwijking van tijd zitten.

Kosten: € 100,- per dag, totaal kosten 10 dagen: € 1.000,-

Betaling: Dit mag per dag (contant), dit mag ook in één keer (over maken)

Nota: Je krijgt een nota van de gemaakte kosten aan het einde van de workshop op naam.

Start workshop: In overleg bij voldoende deelname, minimaal 3 personen, maximaal 5 personen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *