Gastenboek gearchiveerd

 • Voor degenen die twijfelen: ga er zonder verwachting heen, stel je open en ervaar!
 Zonder enige kennis van mij als persoon, doet ze rake analyses waarop de behandeling wordt gebaseerd. Het resultaat was echt bijzonder: innerlijke rust, gevoel van vrijheid, fysieke klachten die zijn verminderd of geheel verdwenen. Thea bedankt voor deze buitengewoon bijzondere ervaring en verlichting!
Ik kom snel een keer terug voor een vervolgbehandeling. Tim @ 2013-06-30 15:40:56
 • Een bezoek aan Thea, waarom je dat meegemaakt moet hebben

Nadat collega’s mij vertelde wat Thea voor hun kids had betekend werd mijn interesse gewekt. Toen het juiste moment daar was, heb ik gemaild voor een afspraak. 

Meteen bij binnenkomst voelde het heel fijn om daar te mogen zijn.
 Na aan Thea mijn struikelblokken m.b.t. HSP te hebben verteld en daar over gesproken te hebben dacht ik naar huis te gaan met deze tips.
 Echter wilde Thea haar therapie nog bij me toepassen. Dit heb ik laten gebeuren en daar ben ik bijzonder blij mee.
 Ze heeft me verschillende “dingen” laten voelen, herstellen en inzien. 
Dit bracht tranen van intens verdriet, maar ook een bijzonder gelukkig gevoel. Warmte, tevredenheid, vertrouwen, kracht en liefde. 
Met name voor en in mezelf. 
Wat ik heb mogen ervaren en leren bij Thea heeft me innerlijke rust gebracht waar ik al heel mijn leven naar zocht. 
Ook sta ik op een andere manier in het leven liefdevoller is het juiste woord hiervoor.

 Zo ontzettend dankbaar ben ik voor de ontmoeting met Thea een warm, vriendelijk en liefdevol mens. 

Dit allemaal maakt een bezoek aan Thea zeker de moeite waard!!! 

Liefs Bianca Bianca van Hal @ 2013-06-05 14:20:48
 • Via een kennis kreeg ik het adres van Thea en met lood ik mijn schoenen was er mijn eerste afspraak. 
Mijn leeftijd 65jaar alleen maar hindernissen hoofdpijn geen energie blokkades en allerlei pijntjes.
 Bij deze eerste behandeling bij Thea, kwam ze al snel bij mijn zorgvuldige gepleisterde kwetsuren die ik in mijn jeugd en pubertijd opliep, er moest heel veel geruimd worden, bij elke blokkade was de vraag van Thea wat wil je ermee of mag ik het opruimen, bij mijn goedkeuring en als de handeling van Thea volgde voelde ik meteen de snaren met meer ruimte plezieriger klinken. Wonderlijk was het ook dat ik heel veel antwoorden heb gekregen doordat Thea met mij naar mijn vorig leven is gegaan, “super” daar had ik nooit in geloofd maar nu met overtuiging. Dit na drie behandelingen voel ik me herboren en wens ik dat ook iedereen toe, vooral de last met in de jeugd opgebouwde gedragspatronen trauma’s te laten ruimen door. Thea, super dankjewel. 
Kort samengevat geef ik nu antwoord uit mijn nieuwe stralende belevingswereld van NU, dit is mijn allermooiste cadeau samen met Thea aan mezelf! 

Thea je bent een kanjer en je hebt een V.I.P. plaats in mijn hart.
 Dankjewel voor al je energie,
 Knuffel Frans. Frans @ 2013-03-06 23:35:59
 • Een groot wonder. 
Het zat ons de laatste vier jaar niet mee. Bij een val brak mijn man zijn rug. Hij kreeg vervolgens een longembolie en hartklachten. Dan denk je niet zo gauw aan kanker. Dus waren we te laat. In februari 2012 werd bij hem uitgezaaide darmkanker geconstateerd. ,,Ongeneselijk,’’ zei de oncoloog. ,,We kunnen uw leven alleen nog met chemo kuren rekken.’’

 Zo’n boodschap zet je wereld stil. Met een acute burn-out werden we naar huis gestuurd. Mijn man was enorm dapper. Hij ging voor die verschrikkelijke kuren, waarbij van alles mis ging. Met als resultaat, twaalf ziekenhuisopnamen en een hoge stoma op zijn dunne darm die zelfs de thuiszorg onvoldoende kon verzorgen. Ik zag mijn man psychisch afglijden. Ik was de wanhoop nabij. Toen hoorde ik via een kennisje, partner van een arts, van Angel-Live in Schaijk, de praktijk van Thea Gijsbers. Zij zou mijn man niet kunnen genezen, maar wel zijn psychisch welzijn kunnen herstellen. Zijn immense angst, stress en onrust kunnen wegnemen.

 Het eerste telefonische contact met Thea stelde me gerust. Niets zwevends in het gesprek. Ze vertelde over de door haar ontwikkelde Angel-Live therapieën waarmee ongezonde cirkels doorbroken kunnen worden. Waarmee ze kon zoeken naar de bron van de klachten zodat ze die kon weg nemen. Voor mij nieuwe materie, maar het klonk logisch. Ik stuurde Thea een foto van mijn man, zodat ze alvast op afstand met de therapie kon beginnen. En we maakten een afspraak voor een consult in Schaijk. 

Mijn man stond niet te trappelen, zei hij eerlijk bij het eerste consult. ,,Ik geloof er niet in.’’ Thea lachte: ,,Dat hoeft ook niet. Mijn man is een nuchtere timmerman, die geloofde er ook niet in. Maar hij weet inmiddels dat wat ik doe wel degelijk helpt.’’ Daarmee was het ijs gebroken. Mijn lief werd op slag rustig en goedlachs. Na de intake, werd hij in de behandelstoel geplaatst. Thea vroeg aan zijn innerlijke zijn of zij toestemming kreeg om bij mijn man de diepte in te gaan. Die kreeg zij. Ik was er vervolgens getuige van hoe zij vanuit de vorige levens van mijn man bronnen van informatie vond over zijn huidige leven en voor mij herkenbare problemen. Zij haalde de in die levens opgedane stress en angsten uit hem weg. Daarbij merkte ik dat zij daarbij door anderen (een soort engelbewaarders?) werd bijgestaan en aangemoedigd. Nog belangrijker, ik zag dat mijn man zich totaal ontspande. Hij viel in slaap. En ook over mij daalde een grote rust neer. Nadien zijn we nog vijf keer bij Thea geweest. En elke keer ervaren wij hetzelfde. 

Thuis was mijn man zichzelf weer. Natuurlijk, hij was ziek. Een terminaal patiënt zelfs. Maar hij was ontspannen, weer vol humor en interesse voor de wereld rond hem heen. Hij genoot van elke dag die hem nog gegeven was. Een groot wonder dat we te danken hebben aan Thea en de therapieën van haar Angel-Live. Dankzij deze praktijk heeft mijn lief op 5 oktober 2012 op een menswaardige manier afscheid van het leven kunnen nemen.

 Soest, december 2012.
 Helma van den Berg Helma van de Berg @ 2012-12-03 22:06:18
 • Ik ben voor mijn zoontje al een paar keer bij Thea geweest.
Hij was onder andere erg angstig, gespannen, en hij zat echt niet lekker in zijn vel.
Hij reageerde meteen heel goed op Thea, en liet alles over hem heenkomen. 
Thea heeft alle tijd en rust voor het verhaal. 
Ze constateerde een heel erg gevoelig kind die veel oppikt van de mensen in zijn omgeving.
Dit blijft aanwezig, maar door de behandelingen van Thea gaat het wel stuk beter. 
We zijn nu twee keer geweest, maar via de mail regelmatig contact en ook dan helpt Thea goed en snel! Dat vinden we super!
 Voor hoog gevoelige ( wat niet alleen een modeterm is) kinderen kan ik Thea van harte aanbevelen. Mijn zoontje viel de laatste keer bijna in slaap op haar schoot.
 Thea voor alles tot nu toe heel erg bedankt! 
Groetjes, Petra
 • Hallo lieve Thea, Oktober 2011 ben ik voor het eerst bij jou geweest, inmiddels heb ik je vaker bezocht en contact gehad via de mail. Toen ik een jaar geleden bij je kwam voelde ik mij leeg, gebroken, verdrietig, boos, ik was mezelf kwijt. Ik had toen ook een diagnose gekregen die voor mij moeilijk te verwerken was. Toen ik bij je kwam heb je mij uitgemeten met je biosensor. Ja, er moest veel aan mij en mijn zijn hersteld worden. We zijn naar mijn vorige levens terug geweest en er viel veel op z’n plek. Dingen die ik nu nog meedroeg, o.a. het schuldgevoel,zijn toen verwijderd. 
Wat heel bijzonder was, is het feit dat ik een droom uit mijn jeugd als zo echt ervaren had, ik was toen een jaar of 4, ik ben die droom nooit vergeten. Toen ik bij jou was zijn we naar een van mijn vorige levens geweest, die droom van toen bleek dus een gebeurtenis te zijn uit mijn vorige leven. Nee, jij wist dat niet want ik had niks verteld……zo bijzonder. Sindsdien is er voor mij veel veranderd, ik geniet, ben positief en mijn ziekte overheerst mijn leven niet meer……HEERLIJK!! Mijn pijn is zoveel dragelijker geworden. Ik heb inzicht gekregen in het zijn, in mijzelf, ZO MOOI. Dank je wel Thea. Sonja @ 2012-10-29 19:38:10
 • Dag Thea, Een paar weken terug heb ik samen met drie andere geweldige meiden een workshop bij jou gevolgd. In de ochtend wat theorie en je liet ons zelf voelen, daarna een heerlijke lunch en in de middag praktijk. We hebben op elkaar mogen oefenen samen met jou, zowel als therapeut als cliënt. We hebben veel besproken en zelfs een traantje laten rollen. En door jouw stralende, soms wat droge humor hebben we behoorlijk wat afgelachen om weer wat balans te brengen. Het heeft me veel gebracht en heb daarvoor eerst het een en ander moeten laten bezinken. Even goed navoelen en een plekje geven. Wat ik nu kan zeggen is; eindelijk diepte, eindelijk inzichten, eindelijk puntjes op de i.
Geen poespas of zweverigheid, maar gewoon doen. En dat met liefde en op een verantwoorde wijze. Dankzij mijn hooggevoeligheid heb ik kunnen voelen en zien wat er energetisch gebeurde. Prachtig en met geen woorden te beschrijven. Vandaar dat ik deze dag in mijn hart blijf dragen. In mijn eigen praktijk heb ik mensen met deze therapievorm behandeld en het werkt. Heerlijk!
 En zoals een echte opperhoofd het einde van een gesprek aangeeft, zeg ik je hierbij ‘UCH’. lieve groet, Yolanda van Wagenberg Dennis10 @ 2012-04-04 22:13:55
 • Hey Thea, Een paar weken geleden ben ik bij je geweest. Niet zozeer voor een bepaalde klacht, het was meer een ´kosmisch duwtje´om bij je langs te gaan. Na lekker gekletst te hebben, zijn er veel blokkades en koorden uit vorige levens en dit leven verwijderd. Wat ik merk is, dat ik mezelf veel beter voel, energetisch schoon. Heerlijk. Mijn healingen aan anderen gaan nu veel sneller en krachtiger. Thea, na de behandeling voelde ik me zo gegrond, als een blok cement, vreemde ervaring waar ik je ook voor wil bedanken. Je hebt een opening gebracht in mijn ´zijn´ en ben nog steeds aan het ontdekken. Je hebt een plaatsje in mijn hart, zo ook grote dank aan Annelies. liefs Yolanda Yolanda @ 2011-12-17 16:04:25
 • Ongeveer een jaar geleden ben ik voor de eerste keer bij Thea geweest, i.v.m. hoofdpijn en vermoeidheidsklachten, en toen heeft Thea me goed geholpen. Dus nadat een half jaar geleden mijn man me verlaten had, heb ik een paar maanden daarna Thea een mailtje gestuurd om haar te vragen of ze me kon helpen de chaos in mijn hart en mijn hoofd een beetje te verwerken. We hebben toen snel een afspraak gemaakt. Thea stelde voor om op zoek te gaan naar negatieve energetische verbindingen en negatieve emoties, om deze te kunnen verbreken en in plaats daarvan positieve verbindingen aan te knopen. f Vol vertrouwen heb ik me aan haar behandeling overgegeven en ben daarna als een ander mens naar huis gegaan. Het beeld van de heksenkring staat me nog steeds heel duidelijk voor ogen. Nadat ik me voorgesteld had binnen een cirkel van paddenstoelen te liggen, gingen we op zoek naar negatieve verbindingen die ik met verschillende “paddenstoelen” had. De meesten waren zo sterk, dat ik ze duidelijk aan mijn lichaam voelde trekken (scheef trekken van je lichaam). Door deze te verbreken op de plaatsen waar ze vast zaten en tevens weer op die plaats nieuwe verbindingen te maken die positief waren, komt er een bepaalde rust in je lichaam, die niet te omschrijven is. Het fijne daarvan is, dat je hier heel bewust zelf later ook mee kan werken. Zodra je voelt dat je in onbalans komt, ga je op zoek naar de negatieve verbindingen die er zijn en vervang je ze door positieve verbindingen. Je hebt dus altijd zelf de keuze, wat wil jij. Ik zelf gebruik het regelmatig als ik voel dat ik in onbalans ben of negatief gevoed wordt, ga ik op zoek naar de negatieve verbinding en maak deze los en vervang hem voor een positieve. Het voelt heerlijk. Thea dank je wel dat je me deze mogelijkheid geleerd heb. Ik maak er dankbaar gebruik van. Friedy @ 2011-10-23 09:38:35
 • Hoi Hoi 

5 weken geleden ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Zij is geboren met een keizersnede omdat ze meer als een half jaar in een stuit gelegen heeft.
Omdat alles nieuw en spannend is weet je niet wat je moet verwachten van het moederschap.
 Vanaf het 1e moment zijn er wat problemen geweest; niet of moeizaam drinken, weinig slapen, veel huilen, heel onrustig en met armpjes & beentje maaien. 
Mijn gevoel zei wel dat het niet hoort bij een kleintje van 5 weken maar ja, ik wist ook niet. 
Via mijn eigen moeder ben ik terecht gekomen bij Thea. (zij had een foto doorgestuurd en de reactie van haar was ronduit verontrustend..)
 Ze had dezelfde dag nog tijd voor ons! 
Ik wist niet wat ik moest verwachten dus liet alles op me afkomen. 
In het begin vond ik het een beetje raar maar, al snel bleek ze dingen te vertellen die gewoon echt klopte! 
Nadat Thea haar sessie met onze dochter gedaan had, was onze lieve kleine meid meteen in Dromenland vertrokken. Het was een hele bijzondere en aparte ervaring!!
 Ik heb zelf ook een sessie gehad en wat Thea over mij wist te vertellen.. was heel verbijsterend. Hoe kon zij dat nou weten..?? Vervolgens vroeg Thea mij een plattegrond te maken van mijn dochters kamertje.. wat bleek nou; er loopt een waterader doorheen. 
Bij thuiskomst hebben we meteen haar bedje verzet en sinds die bewuste dag heeft mevrouw elke nacht en bijna na elke voeding doorgeslapen!! 
Het is echt bijzonder, ik kan niet uitleggen hoe of wat. 

Zodra ik merk dat er met haar of mij zelf weer iets is.. Maak ik meteen weer een afspraak! 

Thea, heel erg bedankt voor je goede zorgen. 
(was echt heel bijzonder)

 Groetjes Meike en Do Meike @ 2011-07-25 14:44:18
 • Ik ben erg blij dat ik Thea heb mogen leren kennen. Al vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed. Ik ben bij haar gekomen voor onze twee kinderen. Ondertussen werd het mij duidelijk dat we de kinderen nog beter konden helpen als wij, als ouders, ook behandeld zouden worden. Dat hebben we gedaan en ik moet zeggen dat vooral onze zoon er veel rustiger en vrolijker door geworden is. Het is echt aandoenlijk te zien dat hij weer zo lekker in zijn vel zit! Niet alleen tijdens de behandeling heeft Thea het beste met je voor, ook na de behandeling lijkt geen vraag haar teveel. Haar reacties op persoonlijke vraagstukken zetten je weer aan het denken. Hierdoor kun je je “blokkades” zelf weer oplossen. Ik kan je zeggen dat het goed voelt! Je persoonlijke groei krijgt daardoor weer een enorme boost. Soms heb je dat net even nodig! Dus Thea 1000x dank!

 Groeten, 
Kitty Kitty @ 2011-07-21 21:44:57
 • Hallo, 

Met onze zoon van 5 jaar ben ik bij Thea geweest.
Hij was onrustig, moeilijk in de omgang, druk, zat lekker niet in zijn vel. Vaak huilen en moe. Na de behandeling is het een ander kind geworden. Veel vrolijker, gezelliger, kan beter iets accepteren, gaat beter om met tegenslagen. Het geeft weer rust in huis. Echt een verademing! Zeker een aanrader! 
Thea, bedankt! Karin @ 2011-07-20 22:30:50
 • Hallo Thea,

 Ik wil je bedanken voor de fijne behandeling. De eerste dagen was ik erg moe. Maar heb het gevoel dat ik vol energie zit nu! Ik heb geen nare dromen meer en wordt nog wel eens wakker in de nacht, maar slaap over het algemeen goed door. Verder heb ik het idee dat de negativiteit zoals je al zei zo goed als verdwenen is. Zodra ik weer ergens last van heb kom ik zeker weer terug.

 Groetjes Marieke Marieke @ 2011-05-13 16:28:56
 • Hallo Thea, 
Even een kort berichtje van mij.
Wil je even bedanken voor je super behandeling!
Had woensdag en donderdag nog een slechte dag gehad.
Maar sinds vrijdag voel ik me super, ben niet meer moe, voel me stukken beter heb weer energie
Heb de entiteiten in huis weg gestuurd. Was zo gepiept.
Onvoorstelbaar fijn, ik voel me weer zo fit. En het word alleen maar beter. Thanks
 Groetjes Suzanne Suzanne @ 2011-02-14 09:56:13
 • Hallo Thea.
 Ook ik wil je ontzettend bedanken voor alle moeite die je voor Lars en mij gedaan hebt! Lars is een stuk vrolijker en is erg ondernemend. Dit is door jouw behandeling beter geworden! Hij heeft in korte tijd erg veel geleerd, onder andere een handkus voor jouw! Later ben ik zelf ook geweest. De behandeling was als een kuuroord, lekker ontspannen! Even daarna kreeg ik een dip, maar ik wist mijn schouders eronder te zetten en door te gaan. Ik heb een heel open gevoel nu, het gevoel dat ik het allemaal wel aan kan! Er zit nu ook schot in de zaak en het komt allemaal goed. Ik denk dat jij mij die kracht wel hebt gegeven! Thea, ga zo door en nogmaals ontzettend bedankt! 
Veel liefs van Lars en Mieke. Mieke @ 2011-01-15 07:55:26
 • Hoi Thea, 

Wilde jou nog ff bedanken voor je hulp van afgelopen jaar vooral voor Joris. Jij bent de eerste in de rij van alternatieve behandelingen waar ik baat bij merk. Het gaat redelijk goed met Joris, vooral ook op nu op het voortgezet onderwijs, boven verwachtingen! Hij heeft af en toe een “dipje “, maar als het te erg word, weet ik jou zeker weer te vinden !
Dus Thea, nogmaals dank, en ik wens jou en je gezin hele fijne feestdagen, en de allerbeste wensen voor het komende jaar, dat je voor nog veel mensen weer van dienst mag zijn, veel succes! Carla @ 2010-12-23 13:00:09
 • Lieve Thea,
 het is alweer ongeveer 2 maanden geleden dat ik bij jou ben geweest. Het was een hele fijne ervaring. Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb 2 uur lang van verschillende behandelingen mogen genieten. Gewapend met mijn edelsteentje ben ik weer op weg gegaan naar huis. wat nog niet eens zo makkelijk was, omdat ik onderweg al erg moe werd! Lekker thuis heb ik geloof ik de rest van de dag ook geslapen. Die moeheid heeft nog wel een paar dagen geduurd, maar daarna ging het iedere dag beter en nu voel ik me duidelijk fitter en val ik niet meer iedere avond in mijn stoel al in 
slaap. De volgende dag was ik flink verkouden en hees; de verkoudheid heeft wel 2 weken geduurd en mijn stem is pas sinds ongeveer 14 dagen weer normaal, dus ik denk dat ik hard gewerkt heb… Wat helemaal te gek is, is dat ik minder hoofdpijn en migraine heb sinds ik bij jou ben geweest. Ik heb minder vaak hoofdpijn en als ik hoofdpijn heb is het meestal niet zo erg, duurt het niet zo lang en reageer ik beter op de medicijnen. Ik heb de afgelopen 2 maanden duidelijk minder tabletten geslikt!
 Een week later ben ik met mijn dochter Vera bij je geweest. Ondanks het feit dat Sensi-therapie haar helemaal niks zegt en ze eigenlijk niet weet wat ze er mee aan moet, is ze meegekomen en heeft zich overgegeven aan jouw handen en jouw kunnen. Ze was van tevoren heel erg moe. Als ze ging zitten, sliep ze. Nou Thea, het is een andere meid! Ze lacht en straalt weer, heeft lol in het leven en haar studie, waar ze vol energie in opgaat. En als ik haar nu vraag hoe het haar gaat, krijg ik Goed! als antwoord, in plaats van moe! of kapot! Dus, helemaal super.
 Lieve Thea, Zowel Vera als ik hebben van je behandeling en de tijd die we bij jou mochten zijn genoten, en ik denk er nog heel vaak aan terug. 
(Het zet me ook steeds weer aan het denken over mezelf…) Heel hartelijk bedankt voor wat je voor ons hebt gedaan en als ik het gevoel zou hebben, je weer nodig te hebben, dan kom ik graag nog eens bij je langs. Ik breng dan wel een chauffeur mee!
 Heel veel groetjes van Vera en Friedy. Friedy en Vera @ 2010-12-07 21:44:12
 • Na eindelijk voor mezelf de stap hebben gezet om een afspraak te maken met Thea. Dit had ik veel eerder moeten doen. Eerst nog wat zenuwachtig maar door de warmte en rust van Thea en de praktijkkamer werd ik ontspannen. Ik heb alles laten gebeuren wat de pendel aangaf. Na de therapie lekker gekletst met Thea. Dat is wat je met anderen niet altijd kunt omdat die er anders over denken. Na de therapie ben ik zelf aan het nadenken gegaan en weet ik een ding zeker. Dat als mijn gevoel zegt dat ik naar Thea moet gaan dat ik daar zeker niet lang mee wacht. Hartstikke bedankt. Met vriendelijke groet Sjef Sjef @ 2010-08-28 11:54:33
 • Jij bent de liefste mevrouw van de hele wereld Groetjes Juup Juup @ 2010-08-28 09:41:18
 • Hoi Thea,
 Via een kennis kreeg ik het adres van Thea en met lood ik mijn schoenen was er mijn eerste afspraak. 
Rond mijn 24ste jaar begonnen de pijnen overal heel mijn lichaam. Niemand geen dokter kon iets vinden. Tot ik in een ziekenhuis in Nijmegen kwam en tot conclusie kwam dat het frybromylagie/atrose /reuma was. Ik kreeg verdere onderzoeken en veel medicijnen niks hielp. Er gingen jaren overheen toen ze begonnen met goudspuiten/morfine eindelijk ze hadden iets gevonden wat redelijk hielp. Helaas hielp het maar een paar jaar toen werd ik weer immuun voor die medicijnen en was ik weer terug bij af. Ik viel zo in een gat dat ik zeer depressief werd en daar weer de nodige medicijnen voor kreeg. Ik kreeg voortaan thuiszorg, kon weer niks, veel liggen, veel bewegen en weer liggen. Elke week 2x Fysiotherapie en 2x Hydrotherapie en zo rommelde ik maar door. Tot er iemand bij me kwam met een visitekaartje van Thea. De eerste gedachten die bij me opkwam was, ja daag, als dat helpt dan zit die wel in de hal in het ziekenhuis om mensen te helpen. Ik geloofde er totaal niet in. Maar goed ik liet me ompraten en maakte een afspraak. Dus naar Thea ik was best zenuwachtig alhoewel ik totaal in zoiets niet geloof, maar toch, zij behandelde mij (lag ondertussen met veel pijn bij haar op de bank) met in mijn achterhoofd ik zeg niks als jij het weet dan zeg het maar. Nou dat deed ze dus. Terwijl ik niks had gezegd van mijn klachten de naam van de ziekte die ik had ging ze haar werk doen en somde de een na de andere pijn op die ik had, waar die zat. Ik was met stomheid geslagen. Maar ik zei niks gaf het hoognodige antwoord na de sessie mocht ik weer op een stoel gaan zitten en ze vroeg hoe het nu ging, ja dan zit je daar, ik had helemaal nergens pijn! Ik voelde mij eigen zo raar, ik was zo gewend pijn overal te hebben bij het lopen, bij mijn vingers gebruiken, hoofdpijn nekpijn schouderpijn enz. En nu voelde ik niks iedere dag erna dacht ik morgen zal het wel weer terug zijn maar steeds niks. Ik kon weer poetsen, winkelen. Mijn omgeving keek mij al aan van wat ben je nou toch allemaal aan het doen maar het ging en het ging goed. Als ik weer iets ondernam wat ik al jaren niet meer had gedaan b.v. een avond op een feest de hele avond dansen, dat kon ik allang niet meer, met schrik ging ik dan s’avonds naar bed want o, wee, morgen. Maar morgen er was niks ik liep als een kievit voelde mij eigen goed nu heb ik laatst mijn tweede sessie gehad en nog steeds gaat het goed niet voor 100 maar voor 200 procent ik zat alleen nog met een vraag en die was: Wat moet ik nou zeggen als ik weer naar de reumatoloog moet( hallo dokter ik heb geen pijn meer ). Nou daar had Thea ook de oplossing voor gewoon zeggen dat je hier bent geweest, en neem maar van mij aan dat ik dat doe en tevens zal ik een visitekaartje van Thea geven. Wat hen er dan ook van zeggen en nogmaals ik geloofde er helemaal niet in maar ik kan nu niet anders zeggen als: Thea hartelijk bedankt jij hebt mijn leven verrijkt met je kunnen. Ik ben er weer voor mijn gezin, familie , maar heb zeker ook weer moed en levenslust voor mij zelf het is een hele opluchting om weer zonder pijn en zeker levenslustig naar de toekomst te kijken. Thea bedankt. groetjes Carla uit Berghem. Carla uit Berghem @ 2010-08-28 09:34:13
 • Hallo Thea, 

Ik was heel erg moe en had geen energie meer, vooral na een hele dag werken, had ik de energie niet meer om nog iets te doen. Ging soms om 8 uur al naar bed en stond ‘s morgens, weer doodmoe op. 
Je hebt me toen uitgemeten, ik zat tegen een burn-out aan en er waren veel entiteiten bij mij, je hebt deze bij mij weg gehaald. 
Het gaat nu beter met mij. Ben nog steeds bezig om de muur die ik opgebouwd heb af te breken, dat gaat erg moeizaam maar dit wist ik.

 Bedankt voor alles. 
Lieve groetjes Meggy Meggy @ 2010-08-26 12:20:36
 • Hallo Thea, 

Je hebt me heel erg geholpen met de problemen die ik al van jongs af aan bij me had. Ongelooflijk dat ik op gevorderde leeftijd nog zo goed geholpen kon worden.

 Door jouw steun en geduld is mijn leven, in mijn voordeel, erg veranderd. Ik heb nu meer rust en geniet meer van de dingen in het leven. 

 Nogmaals heel erg bedankt,
 Piet. Piet @ 2010-08-07 13:52:54
 • Na een aantal vervelende gebeurtenissen in mijn verleden lukte het me steeds niet om mijn leven weer op te pakken zoals het was.
Ik bleef last houden van nachtmerries en durfde niet helemaal mezelf te zijn.
Dankzij Thea heb ik de rust in mijn hoofd weer gevonden en heb alles een plekje weten te geven. Zelfs de nachtmerries zijn verdwenen.
Thea ontzettend bedankt. Linda @ 2010-08-01 14:31:43
 • Ik heb een zoontje van bijna 3jaar
zoals Thea zegt een bijzonder mannetje.
Hij is heel onrustig en gaat moeilijk slapen,ook was hij altijd verkouden, oorontsteking en nooit zat hij echt lekker in zijn velletje.

 Ik ben via via bij Thea terecht gekomen daar ging er een deur voor me open… Eindelijk werd bevestigd voor mij en Sill wat ik al dacht. Sill had veel entiteiten bij hem en ook in ons huis zat het een en ander. 

Thea heeft Sill uitgemeten en ons huis opgeschoont dat was een heerlijk gevoel….

Sill heeft veel last van zijn entiteiten en zijn hoog-gevoeligheid. 
Thea is zijn steun en toeverlaat en hij vertouwt haar voor 200%.
Als hij niet kan slapen vraagt hij om Thea en dan kan hij precies aan geven waar de spookjes (zoals hij ze noemt) zitten, Thea haalt ze dan weg. 

Ik ben zo blij dat ik de stap naar haar toe gezet heb,en nu samen met haar Sill kan helpen… 

Ik raad het iedereen aan om te doen!!!!!! 

Lieve Thea jij kei bedankt maar dat weet je wel hé. 

Liefs Sanne & Sill uit Geffen. Sanne @ 2010-07-19 15:12:17
 • Dag Thea, een mooie site en erg leuk dat je een gastenboek hebt. 
Wij hebben ook bijzondere ervaringen die heel mooi en soms ook moeilijk waren. Juup sliep en at slecht. Omdat hij nogal hooggevoelig is, en heel veel entiteiten bij zich droeg, was hij echt helemaal uitgeput. Hij wilde zelf dolgraag naar Thea want die kan mij helpen, en wat bleek het is zo. Eén sessie is vaak al voldoende om je beter te voelen. En die korte periode ervaren we als fijn, bij Thea is het nooit vervelend, je voelt je er zeer welkom wat voor ons al een bijzondere ervaring is.
 Groetjes Juup en Marie-jose Juup en marie-jose @ 2010-07-05 19:50:45
 • Onze dochter Lindy is in het ziekenhuis geboren. In de eerste weken na haar geboorte was zij heel onrustig als zij haar flesje kreeg. Haar oogjes hadden geen moment rust en vlogen van links naar rechts door de kamer. Ik heb dit toen bij Thea aan gegeven en zij heeft Lindy uitgemeten. Het bleek dat ze verschillende entiteiten bij zich had. Thea heeft deze weggestuurd en vanaf die tijd is Lindy heerlijk rustig en tevreden. Als ze nu haar flesje krijgt, kijkt ze ons aan! Wendy uit Berghem @ 2010-06-28 13:10:45
 • Mijn dochter (1,5 jaar) had al heel lang slaapproblemen. Ze werd ’s nachts krijsend wakker. Lichamelijk was ze gezond. Thea heeft haar doorgemeten en heeft een aantal entiteiten weggestuurd bij haar. Daarnaast heeft ze een steentje gekregen om haar te steunen (ze heeft ook erg veel last van verlatingsangst) dat draagt ze dag en nacht bij zich. Als laatste bleek dat ze sommige mineralen tekort kwam en weer anderen teveel had dus hebben we een voedingsadvies gekregen. Sinds we bij Thea zijn geweest, slaapt ze helemaal door en is ze niet één keer krijsend wakker geworden. Ze zit veel lekkerder in haar vel, is vrolijker, ondernemender. Ze is nog wel heel erg eenkennig (maar dat hoort ook wel bij haar leeftijd) Het voedingsadvies is moeilijk na te leven bij zo’n klein kind. Maar we zijn al superblij met wat we hebben bereikt. Thea kei bedankt ! Groetjes, Angelique uit Geffen @ 2010-06-28 13:09:44
 • Hoi ik ben Hans uit Schaijk. Ik had er nog nooit van gehoord sensi maar toen ik er mee in aanraking kwam ging er een wereld voor mij open mijn klachten waren meteen voor 70% verdwenen en naar drie weken helemaal weg dus voor mij is het een aanrader. Groeten, Hans @ 2010-06-28 13:09:08
 • Twee keer ben ik bij Thea geweest: Wat zij bij je naar boven haalt en wegneemt (figuurlijk) dat is heel bijzonder en heb de behandelingen ervaren als heel erg fijn en rustgevend. Klaartje uit Elst @ 2010-06-28 13:06:30
 • Thea, de kennis en de rust die je uitstraalt is al een hele verademing in de behandeling. Bedankt, Theo uit Elst @ 2010-06-28 13:05:42