Energetische therapie

De parel van geluk vind je in de kern van wie je bent.

(Annemarie Postma, The Deep Secret)

Veel mensen lopen jaren met allerlei fysieke klachten en krijgen de ene medicatie na de andere voorgeschreven en daarbij mag ons lichaam de bijverschijnselen van de medicatie ook uitwerken. En de klachten worden daardoor, helaas maar al te vaak, alleen onderdrukt, niet opgelost. Dan begint ons lichaam aan de volgende fase van signalen, als we het ene signaal onderdrukken krijgen we een nieuwe.

Net zolang tot we eens echt gaan kijken wat ons lichaam ons nu echt wil vertellen. Dit is een zoektocht waar ze zich in de reguliere hulpverlening helaas niet mee bezig kunnen houden. Alleen als er een gezwel ontdekt wordt, dan wordt naar de bron gezocht. Dan pas wordt met behandelen begonnen. Vaak met ingrijpende consequenties en medicatie.

Ik kan u aangeven dat de bron vaak buiten ons fysieke lichaam te vinden is. En de uitwerking wordt gericht in ons stoffelijke onderdeel namelijk ons fysieke lichaam. Door de bron op te zoeken en op te lossen kan ons fysieke lichaam zich herstellen. Want onze cellen zijn hiervoor heel goed zelf in staat. De kennis die een cel in huis heeft  zijn miljoenen jaren geleden al samengesteld en we vergeten even dat ons lichaam een heel mooi fabriekje is dat heel, heel veel dingen zelf kan, als de blokkade die de genezing tegenhoudt opgelost wordt.

Ons lichaam bestaat uit Elementen, ons astrale en causale lichaam bestaat uit elementen. Alleen vergeten we vaak dat deze elementen nodig zijn om alles in leven te houden. Iedere trilling van dit element is nodig om balans te houden. Zie het als een muziekstuk, als 1 noot niet klopt krijg je al een raar geluid, zijn er meerdere noten die niet kloppen dan krijg je een muziekstuk waar je trommelvliezen van springen en niet om aan te horen is. Alles heeft zijn eigen ritme en ook zijn eigen trilling. Door het op elkaar af te stemmen zodat het een mooi geheel wordt, krijg je balans. En of deze trilling nu hoog of laag ligt is helemaal niet belangrijk, de afstemming op het totaal is belangrijk.

Mocht u deze ervaring willen ondervinden, u bent welkom.