Innerlijk Kind Boek

Het Innerlijke Kind Boek van Thea Gijsbers (2015)

Deze webpagina gaat over het Innerlijke Kind Boek van Thea Gijsbers, wat begin 2015 op de markt is gebracht. Met deze biografie beschrijft Thea zowel haar Innerlijke Kind als haar Volwassen Ik.  Als Innerlijk Kind genaamd ‘Tedje’ maakt ze een reis vol verwondering over al het mooie wat ons leven ons geeft, hoe je dit kan waarderen en je angsten kan overwinnen, door dicht bij jezelf te blijven en je gevoelens niet te onderdrukken.


Thea zelf vat het Innerlijk Kind Boek samen in haar eigen woorden. ‘Met deze biografie heb ik mijn innerlijke kind een stem gegeven die me laat horen wat er diep in mij leeft. Hoe leert het innerlijke kind mij te overleven in deze volwassen wereld. Een wereld waar ik voor mijn gevoel gevangen zit. Mijn innerlijke kind is vrij, vrij van oordelen en veroordeling. Waarom kan ik als volwassene ook niet vrij zijn ?’.


‘Er is een scheiding gekomen tussen de zintuiglijke ervaring die je opdoet als kind en als volwassene, terwijl deze werelden zo dicht bij elkaar liggen. Ik wil het innerlijke kind een kans geven zich te laten horen en dat het voor de lezer mogelijk wordt het innerlijke kind toe te laten’. Het Innerlijk Kind Boek heeft de titel ‘Geboren met een (op)Gave’ en is direct leverbaar en te bestellen bij Thea voor 25 euro.


Het Innerlijke Kind Boek van Thea Gijsbers – Inkijkbladzijden

Als je direct kennis wilt maken met het Innerlijk Kind Boek dan staat er een Zoekmachine met inkijkbladzijden tot je beschikking om de verschillende hoofdstukken in het boek van Thea online te lezen. De Zoekmachine begint met stap 1 het Thema ‘Mijn Innerlijke Kind’ of ‘Mijn Volwassen Ik’, je kan dan vervolgens kiezen uit de hoofdstukken (stap 2) die bij deze thema’s horen. In stap 3 kun je direct de inkijkpagina’s van het door jou gekozen hoofdstuk aanklikken en via de button LEZEN direct lezen op je computer, tablet of smartphone !

Lees mijn nieuwe Boek !

1 – Thema

2 – Hoofdstuk

3 – Inkijkpagina’s

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *